biały

Anna Nawrocka

  

pięknie mi w bieli tak szeptali
i kwiaty przynieśli jak miło
zakręciło się w głowie lilie

pachną tak mocno czujesz?

kochany, proszę nie wbijaj tak mocno

paznokci zostawiasz sine ślady
popatrz
zupełnie jak moje usta fioletowe

śpiewali tak pięknie, że nawet teraz

piętro niżej nucę cicho tamtą melodię
słyszysz?
...kochany...dla Ciebie

Oceń ten tekst
Anna Nawrocka
Anna Nawrocka
Wiersz · 27 maja 2008
anonim
  • Anna Nawrocka
    eee jakie majowe...
    słodki? gdzie? jak? kiedy?

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Marek Dunat
    no coś Ty nancy ? maj przecież u schyłku , a Ty tak mdlisz? no co to ma być ? śmiać sie z majowego umierania ? banał.

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Marcin Sierszyński
    Taki słodki ten wiersz : )
    Zbyt kobiecy jak na moją mało pojętną główkę ; )

    · Zgłoś · 16 lat temu