unosi powieki
fioletowe myśli wirują pod sufitem
zsunął się rozszczepiony włos
apogeum ikarowej wolności
nagle upada przerażona
wrzaskiem plastikowych okien
po(mimo)woli trzeba się z nimi stopić
unosi powieki
fioletowe myśli wirują pod sufitem
zsunął się rozszczepiony włos
apogeum ikarowej wolności
nagle upada przerażona
wrzaskiem plastikowych okien
po(mimo)woli trzeba się z nimi stopić
rozwrzeszczane okna się podobają :)
Po zrozumieniu znaczenia koloru - nabiera tekst większej wartości. Aj : )
dziękuję wszystkim i pozdrawiam :))
pozdrawiam serdecznie i witam:)
również pozdrawiam serdecznie i witam :)