narysuję sobie słodycz
taką całkiem nieznaczną
nie będzie jej dość
ulepkiem nie oznaczy życiorysu
subtelnością załagodzi kwaśność
narysuję sobie słodycz
dla kontrastu dennych chwil
patentem na nowy świat
zawojuję życie
tworem papierowo-cukierniczym
wiersz z tych lepszych
mocy to ten wiersz nie ma ani krzty, w moim odbiorze.
nieznaczną[...]nie oznaczy no i te chwile tez jakoś denne:(
a reszta dobra właśnie tym że nie ma mocy.. (wykrzyczał z przekorą)