ech. to się chwali, że prosto z Ciebie (właściwie skąd indziej mogłyby być). Niestety, nesto, to stanowczo za mało na dobry wiersz. Gwarantuję Ci, że jesteś i proponuję sięgnąć po poezję już napisaną, zobaczyć co i jak.
mi to przypomina "to daleko czy nie?!"
dobrze, że ten kałasznikow u ciebie taki krótki - moim skromnym zdaniem za bardzo pozamykałaś myśli w pojedynczych zdaniach. to jest taki wywód, ale nie wierszowe odkrycie roku.
dobrze, że ten kałasznikow u ciebie taki krótki - moim skromnym zdaniem za bardzo pozamykałaś myśli w pojedynczych zdaniach. to jest taki wywód, ale nie wierszowe odkrycie roku.