niewinny blask ostatniej
świeczki palonej na
zapomnianym grobie
nieznanego żołnierza
podobno świat się wali
na religii słyszałam że
to apokalipsa
jeszcze trochę podrosnę i w końcu
urodzę sobie własne paranoje
niewinny blask ostatniej
świeczki palonej na
zapomnianym grobie
nieznanego żołnierza
podobno świat się wali
na religii słyszałam że
to apokalipsa
jeszcze trochę podrosnę i w końcu
urodzę sobie własne paranoje
nie no, żartuję. dzięki
to znaczy, że w dobrą drogę idę :)
;)
i rzeczywiście, napisałaś bardzo dobrze, niby mało słów a treściwie, z mocną, konkretną puentą. bardzo się podoba!
"podobno świat się wali
na religii" - a tak można? ;)
dzięki