usuniety

AandT

+++
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 10 głosów
AandT
AandT
Wiersz · 2 listopada 2000
anonim
  • anonim
    muracha
    bardzo osobiste. ale według mnie to jeszcze nie poezja.

    · Zgłoś · 22 lata temu
  • morphinka
    sama nie wiem... jakos nie bardzo do mnie przemawia.

    · Zgłoś · 22 lata temu