w ciszy wieczora
jedno szepniesz
słowo
ja zrozumiem
- przyjażń
wiedzma leśna
Wiersz
·
6 czerwca 2008
-
ewno ale że co ? że wiersz to? że poezja ? czy że aforyzm ?
-
Marek Dunatsię zastanów i odezwij do nas . czy coś z edycja nie wyszło ? czy tak mam być ? czy chcesz zmienić zapis? jeśli chcesz zmienić zapis wpisz tekst w formie jaką przewidziałaś w oknie komentarza. poprawimy sami.
-
Marek Dunatbardzo proszę :)
-
wiedzma leśnaDziekuję:)
-
Marcin SierszyńskiPodałaś wszystko na tacy. Proste jak drut kolczasty to 'opowiadanie'.
-
ewskoro wisi od tak dawna , a zachwytu nie widać , znaczy się, że podasz nam coś innego do poczytania, dobrze?