kolejna jedyna -ciekawsza
zabawka, tak
zostaniemy przyjaciółmi
do siódmej boleści w sobotni
poranek
tylko dlaczego
nasza piosenka dalej
smakuje poranną kawą
a ja
kieszenie mam pełne czereśni
kolejna jedyna -ciekawsza
zabawka, tak
zostaniemy przyjaciółmi
do siódmej boleści w sobotni
poranek
tylko dlaczego
nasza piosenka dalej
smakuje poranną kawą
a ja
kieszenie mam pełne czereśni
dzięki za szczerość :)
Dobrze Ci wyszło z puentą, chociaż ja osobiście nie jestem zwolennikiem cytatów na końcu. Dla mnie - wartościowy, bo tekst przypomina piosenki Peszek , by później zwrócić klimat bardziej w stronę Pidżamy Porno.
Jednak jako wiersz... niczego sobie.
ja nie chwyciłem:((
tak czy inaczej dzięki