psi

Grzesiek z nick-ąd

opadły mgły jak u Stachury
w ramiona snami jeszcze drżące
tak niedaleko nam do bzdury
żeby zawiązać koniec z końcem

żeby zaszczekać na poranek
i aportować za swym kijem
sprawdzić czy wszystko już zasrane
a kto dziś umarł ten niech żyje

własić się w pana cierpkie dłonie
żeby nam krzyże wyheblował
sprawy załatwić gdzieś na stronie
minąć jak trupa objazdowa

i tyle po nas co przed nami
szczenięce lata i szczeniaki
na własny sposób przemijamy
własny a więc nie byle jaki

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 7 czerwca 2008
anonim
  • anonim
    złymiś
    to Ty Grzechu też o psach dzisiaj. Wiersz super super super. Zafascynowałeś mnie jak mało kto od bardzo dawna (no może oprócz Ewy haha) i oczekuję i mam nadzieję, że drodzy Opiekunowie to docenią w postaci czerwieni. Bo ja bym dał Tobie za to nie jedną, a 4389754367432684543568435 czerwonych. Brak mi słów, więc nic już nie piszę. Super super. Kurde, chyba dzisiaj nie zasnę. Grzesiek, 7 to za mało, no ale niech juz będzie.

    · Zgłoś · 16 lat
  • Latte
    Chylę czoła...

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    eve.eve
    i ja chylę. do samej ziemi

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    złymiś
    a ja jeszcze niżej!

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    MadaM
    ja Twój fan i Stachury podziwiam Ciebie po raz kolejny

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    tajemna
    cudeńko Grzesiu. Do niebieskiej gwiazdy się przyczynię, choć i czerwoną chętnie bym widziała ;)

    · Zgłoś · 16 lat
  • Anna Nawrocka
    ja też chętnie bym widziała

    w zasadzie to już widzę, Grzesiek mnie ostatnią potraktował po głowie to i wirują zawzięcie

    " i tyle po nas co przed nami
    szczenięce lata i szczeniaki
    na własny sposób przemijamy
    własny a więc nie byle jaki"

    o tą

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    eve.eve
    i my jako stare dobre małżeństwo apelujemy o czerwień! obowiązkowo!
    zły miś & eve

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Stary Singer
    dajcie mu czerwoną! zasługuje na gwiazdę bohatera rewolucji!

    · Zgłoś · 16 lat
  • Latte

    · Zgłoś · 16 lat
Wszystkie komentarze