przenośnia
nie mam zamiaru napominać
jestem zbyt gorąca by ogrzać
od mojej miłości
zejdzie skóra
nie poczujesz ciepła
cierp
przenośnia
nie mam zamiaru napominać
jestem zbyt gorąca by ogrzać
od mojej miłości
zejdzie skóra
nie poczujesz ciepła
cierp
pozdrawiam
Pozdrawiam i witam
- najlepszy wers.
Cały tekst multi - interpretacyjny ; )
ja znalazłem reklame kremu do opalania:P:)