zapędziła się rozmowa z całkiem niewinnej na
wyobraźnia miała pole do popisu
gładkość skóry była namacalna
jak przyśpieszony oddech blisko ucha
stanowczo zatrzymaliśmy się na pępku
bon tonem damsko-męskim
nie posunęliśmy się ani w górę ani w dół
blizna po matce była wystarczająco
atrakcyjna
niedokonczenie na brzuszku.. extrass
a jak na wyobraźnie działa:P
lepiej się zużywać niż rdzewieć;)
Ps: Za tejmna - do bojuuuu :D
Wiersz smakowity i pobudzający...yyyy.... wyobraźnię... ;p
PS.
DO BOOJUU POLSKA!!! POLSKA POLSKA POLSKA podnieśmy w górę ręce, strzelimy jedną więcej!!!! :D
Do BOJU Dziewczyny!!!