całkiem milutko ;D . to ja nie rozumiem ? dlaczego mam drżeć ? czy zauważyłaś veg.anko ,że Anathema piszemy z dużej , a veg.Anka w środeczku ma tylko wielką ? wiec zajmij miejsce w szeregu i waruj ! nieźle sobie poczynasz swoja drogą . całkiem zgrabnie Ci to wychodzi . drugi i znów na plus. a wiesz co ? rymik w środku dużo dobrego robi.
Dziękuję za odwiedziny wszystkim - choć skromnie i to cieszy. A ten wierszyk to taki żarcik delikatny. Drżą mięśnie panie A ? ;) No to efekt jest. A ty Anathemo nic nie odpowiesz ?
Aż mięśnie drżą ; )