samokrytyka

Kuba Nowakowski

o bajdurzeniu nie ma mowy
ja z życiem chytrze gram w chińczyka
do mowy trawy nie mam głowy
wściekleję gdy mi ktoś przytyka

i nikt mi gęby nie zamydli
jak już próbował jeden kozak
mogę być gorszy od chlamydii
i skuteczniejszym jest niż prozac

tak sobie właśnie stale wmawiam
iż jestem wielce groźne bydlę
i ze zdumienia pysk rozdziawiam
że sobie sam tak oczy mydlę

Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski
Wiersz · 13 czerwca 2008
anonim
  • Tommy Gun
    Fajny. Ale rytm cierpi z powodu "pyska", była by płynność, gdybyś wstawił "pysk".
    " skuteczniejszym jest niż prozac" - tak miało być, czy "skuteczniejszym niż jest prozac".... bo nie za bardzo czaję
    Ogólnie jaet ok.
    Pozdrawiam

    · Zgłoś · 16 lat
  • Kuba Nowakowski
    no tak, z "pyska" to była literówka z rozpędu - reszta ma byc jak jest

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    dojna
    jak mi doktorka wypisała ten prozac to ja brałam w tamtym roku ale nie pomógł

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marek Dunat
    no i luzik . ;) moje lusterko też rano mi mówi że jestem naj , jak go pytam o to .

    · Zgłoś · 16 lat
  • ew
    kolejny talent w rymowaniu ? śpiewny tekst i z głową napisany.

    · Zgłoś · 16 lat