nie przebieraj rdzawych słów czasem
są jak owoce naszych dni, miewają plamy
dla urozmaicenia nocy.
tak, a może się mylę.
intuicyjnie wiem. trafiłam bingo. a ja już nie chcę
wygrywać.
pragnę liczyć piegi w kolejności dni tygodnia,
latem mam ich więcej, zimą wezmę twoje.
na sen
są jak owoce naszych dni, miewają plamy
dla urozmaicenia nocy.
tak, a może się mylę.
intuicyjnie wiem. trafiłam w bingo. a ja już nie chcę
wygrywać.
pragnę liczyć piegi w kolejności dni tygodnia,
latem mam ich więcej, zimą wezmę twoje.
na sen"
Mmmmmmm..................i nacóż się w słowie zbędnym taplać................gdy świt mam na Sztychu oparty..............jest wiersz..............Serdecznie Pozdrawiam!