długie minuty bezsilnego milczenia
cieniem oddechu na brudnej szybie
przerwał wrzask rozrywanego nieba
skropliły się wszystkie nasze grzechy
te duże -małe opadną rosą
kwaśnym deszczem podleją mchy
spokojnie
anioły nie płaczą kochanie to pan
bóg robi pranie
cieniem oddechu na brudnej szybie
przerwał wrzask rozrywanego nieba
skropliły się wszystkie nasze grzechy
te duże -małe opadną rosą
kwaśnym deszczem podleją mchy
spokojnie
anioły nie płaczą kochanie
to pan bóg
robi pranie"
Może tak...........................Serdecznie Pozdrawiam!