w niebo wstąpienie

Grzesiek z nick-ąd

chcecie bym pił  więc piję

nie mało bo tak umiem

a jeśli piję no to żyję

i nawet czasem się rozumiem

 

nie chcę już wniebowzięcia

być tylko tym kim się bywało

miewać nieświeże  ust zajęcia

znać co się jeszcze ukochało

 

a potem.. paść

a czasem wstawać

uśmiech namiętnym czasem kraść

a potem spadać

wyraźnie spadać

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 16 czerwca 2008
anonim
  • anonim
    złymiś
    piję - żyję -> jeden z rymów, który zawsze mnie wkurza. Wreszcie mogłem Cię za coś ochrzanić. A co do tytułu. Nie powinno być razem ?

    · Zgłoś · 16 lat
  • ew
    Dwukropek mnie drażni, może zrezygnujesz z niego? Wiersz pełen ładunku emocjonalnego, trochę pretensji a trochę takiego "na złość Tobie odmrożę sobie uszy " ładnie. bardzo.

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    to przypadek:)

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marek Dunat
    emocje emocjami , a forma pisarska wyraźnie w dół .

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    Marek nie bądź anglik ... nie drukuj:LP

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    miśkoi odpowiem a co mi tam.... nie razem!!!!!!!!!!!!!!! nie!:)

    · Zgłoś · 16 lat
  • szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
    Edyta własnie przeczytałą, tylko czy właściwa ?
    Wiersz mam wrażenie bez zakończenia, jakie być miało?

    · Zgłoś · 16 lat