Przypadkiem trafiłeś na mój ślad....
dlaczego w ten sposób???
dlaczego tak???
Przypadkiem spojrzałes w oczy me
dlaczego moje??
dlaczego te???
a teraz cie nie ma lecz jestem ja
taka samotna
a cisza gra
przeminął dźwięk anielskich słów
alecz mi wciąż mało
chcę słuchać znów
Dlaczego wciąż o jednym śnię???
dlaczego o nim???
lecz czemu nie???
Prosze cie...........
tylko o jedno
nie odtrącaj mnie
i zawsze bądź ze mną
pozdrawiam