Uwielbienie peel`a do samej siebie - rzadko takie traktowanie siebie jest dostrzegane...............jeżeli wersy dobrze oczywiście pojąłem.............lecz czegoś mi brak -nie wiem czy te ukośniki, nawiasy - wykrzykniki i duże litery są potrzebne...............można To zbudować inaczej zachowując przekaz...............Serdecznie Pozdrawiam!