jestem
wyrzeźbione doświadczeniem korytarze
zalały wątpliwości
dzisiaj nie będzie bycia na pokaz
odkurzę glany usiądę na huśtawce w parku
z piwem na głowie i papierosem w zębach
niech szumią przedwcześnie spróchniałe drzewa
mam to w dupie
jestem
wyrzeźbione doświadczeniem korytarze
zalały wątpliwości
dzisiaj nie będzie bycia na pokaz
odkurzę glany usiądę na huśtawce w parku
z piwem na głowie i papierosem w zębach
niech szumią przedwcześnie spróchniałe drzewa
mam to w dupie
no ja niestety palę ;)
dziękuję i pozdrawiam :)
Masz w tym wierszu punkowy wykop ; )
palę póki jeszcze mnie stać :D
Tajemna ja bardzo lubię chodzić w glanach :D a Ty zrób coś z tymi rzeczami na "p" ;))
Hayde, a ja poznałam :P