zniewolenie

Grzesiek z nick-ąd

chciałem napisać wiersz

taki wręcz bezbolesny

że jak już kocham no to wiesz

bardziej niż pęk czereśni

 

że jak mi się już śni

to bardzo jednak dobrze

że jak wylewam łzy

chyba bardzo nie łotrze

 

wręcz powinienem przestać

pisać lub też pisywać

zawsze już będziesz jedna

a reszcie tylko gdybać

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 21 czerwca 2008
anonim
  • Marek Dunat
    :) . witaj w domu ! ;)

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marek Dunat
    kiedyś ktoś napisał wiersz do koparki, ktoś też do wieży Eiffla . dlaczego więc nie można dedykować motorynce np. , albo kociołkowi , albo flaszce, można też kobiecie , cioci, wujowi? no można . liczy sie styl i lekkość pisanio- czytania.

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    tajemna
    gdybać*

    ładny, motyw czereśniowy za Tobą widzę chodzi ;)

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    złymiś
    jak czereśnie.

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    jeśli kiedyś uwierzycie to uwierzcie

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marcin Sierszyński
    Czuć słodki posmak. To pewnie owe kajdany zniewolenia.

    · Zgłoś · 16 lat
  • ew
    chyba bardzo nie łotrze - chyba nie bardzo łotrze - w tym układzie wers lepiej brzmi, zapis , który Ty zastosowałeś sugerowałby chyba pisownię łączną z przymiotnikiem : łzy niełotrze, sama nie wiem, ale ten wers skiepszczyłeś chyba.
    Co do treści - ładnie.

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Sirocco
    Jakbym o kimś kogo znał czytał. Dla mnie bomba.

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    tylkoczytająca
    też jakby o kimś,kogo znam...a łzy chyba bardzo łotrze

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    oby nie.....

    · Zgłoś · 16 lat