ciekawe, że wszyscy odczytali pierwszą zwrotkę, jako skierowaną do dresiarzy, czy jakichś dyskomułów... a tymczasem jest ona o nas wszystkich - dzieciach cywilizacji
No więc nie wstrzeliłeś się ze swoją wizją...............trzeba bardziej zwracać uwagę na przekaz..............bo z tego, co widać, to co innego myślałeś, a co innego napisałeś...
Początek taki... techno : ). Potem piękny poetycki styl. Absorbujące uwagę połączenie. Bedebe.
http://pl.youtube.com/watch?v=LNQMRwOJw1...
Bardzo....................Serdecznie Pozdrawiam!
Pozdrawiam
Pozdrawiam