jeżeli bym miał
część tego czego chcę
to tak bym sobie stał
i niósł po to by nieść
nie czesał włosów w prawo
nie spluwał krwią nieswoją
wybijał ciche brawo
na przekór drzewnym słojom
nie strugał manekinów
z wariatów wystruganych
dla zachowania stylu
był czasem wysłuchanym
i jadł po to by żyć
nie żył po to by jeść
tak sobie cicho był
i niósł po to by nieść
donosy moje
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz
·
24 czerwca 2008
e nie jednak nie będę bo i po co? tak na prawdę jest dla mnie rozmarzony !
i takim pozostanie!
pewnie powinienem inny tytuł dać?