ja rozumiem, debiut itd, ale co to ma być? sekwencja?? pogadaj z jaqintem, on umie pisać takie krótkie żartobliwe formy. Tobie kompletnie nie wyszło, to na pewno nie jest poezja, ani nawet nic pochodnego. Szczerze mówiąc zdziwiłem się, gdy zobaczyłem Twój wiek. Takie coś to może wstawiać dwunastolatka. Oczekuję czegoś więcej, może następnym razem.
Wystawiłbym ocenę, ale nie ma sensu.
a ja Cię w jakimś stopniu rozumiem. Mi też czasem w głowie wybłyskują jakieś zdania i sentencje, ktore natychmiast nabierają osobistego charakteru i czasem lubię się nimi dzielić z innymi. Poezja to rzeczywiście nie jest... choć pisywałem już krótsze - dwuwyrazowe wiersze. Taki króciak musi mieć swój czas... podany na zmiętoszonej karteczce w tłumie wibrujących ciał na koncercie, może być najpiękniejszą poezją, łączącą ludzi na lata... eh, dosyć wspominków. pozdrawiam.
złymisiu - dluzsze formy juz stoja w poczekalni czekajac na analize;)
domnul Mandibur - w rzeczy samej - to bylo wlasnie to - mysl, ktora zjawiwiszy sie znikad musiala zostac wypowiedziana na glos...to jak nieodparta chec poprawienia krzywo wiszacego obrazu;)
Wystawiłbym ocenę, ale nie ma sensu.
domnul Mandibur - w rzeczy samej - to bylo wlasnie to - mysl, ktora zjawiwiszy sie znikad musiala zostac wypowiedziana na glos...to jak nieodparta chec poprawienia krzywo wiszacego obrazu;)