Jestem psem.

Jacek911119N

Jestem psem.

Tak jestem psem.

Zawsze tylko.

Szczekam.

Pies. Szczeka.

Jestem psem.

Dbam tylko o swój ogon.

Jak pies.

Jestem psem.

Jestem uzależniony od ludzi.

Jak pies.

Jestem psem.

Moim postępowaniem kieruje instynkt.

Jak psem.

Jestem psem.

Z utęsknieniem czekam aż ktoś wyciągnie rękę aby mnie pogłaskać

Jak pies.

Jestem psem.

Jestem wolny jak pies.

Zamykany w mieszkaniu przez 8 godzin znużony.

Jak pies.

Jestem psem.

Kiedyś byłem wilkiem.

Byłem dziki, nieokiełznany.

Teraz jestem psem.

Posłusznym psem.

Psem który niema odwagi zaszczekać w obronie .

Liczę na laskę..

Jak pies.

Jestem psem...

 

Jacek911119N
Jacek911119N
Wiersz · 26 czerwca 2008
anonim
  • Marek Dunat
    zwierzenia uległego na czacie bdsm? co to mam być ? na jaką laske ten pies niby liczy ? :/

    · Zgłoś · 16 lat
  • estel
    No.
    Zrozumiałam.
    Jak pies.
    Jesteś psem.
    A teraz pokaż nam wiersz.

    Z tą laską to piękna literówka. :)

    · Zgłoś · 16 lat