Literatura

Miłość przetrwa wszystko (wiersz)

ciacho92

Uwierz, że marzenia się spełniają, a spełnią się. .. Uwierz w siebie, a zdołasz pokonać lęki... Uwierz w szczęście , a będziesz szczęśliwy...

Miłość jest piękna, miłość jest potężna, miłość przetrwa wszystko...

choćbyś był już na dnie, ona podniesie Cię...

Miłość to żagiel, który mknie po morzu podczas sztormu i nie przewraca się...

To czuję ja...nie Ty...

bo ty nie zauważasz nawet tego bólu jaki mi sprawiłeś...

to Ty zatopiłeś me serce, a gdy wypłynęło znów, zdeptałeś je jak piach...

Tu nic nie zmienia nawet słowa Kocham Cię, bo Twe uczucie umarło...

Me serce będzie czekać na Ciebie...

bo miłość jest potężna-ona przetrwa wszystko...

 

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 26 czerwca 2008 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca