kocham cię

Katey10

Kocham Cię rano, kocham wieczorem - przed telewizorem
A najbardziej w nocy, kiedy ten grubas
księżyc się na niebo wtoczy.
A gdy zacznie świecić swym leniwym blaskiem
Wtedy już czuję, że chyba nie zasnę.
Bo serce mi pęcznieje z miłości do Ciebie
Zupełnie jak ten grubas świecący na niebie

 

Katey10
Katey10
Wiersz · 2 lipca 2008
anonim
  • anonim
    hayde
    dobra. pakuje manatki i pozostawiam pole do popisu innym.

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marcin Sierszyński
    Czcionka, nie rozumiem zapisania całego wiersza kursywą oraz czerwoną barwą. To takie blogaskowe. Zwroty niekoniecznie z dużej litery, gdyż nie korespondujesz. Temat - nie bójmy użyć się tego słowa - banalny po trzykroć, wyświechtany aż niemiło.
    Jedyne pozytywne z tego wiersza - to rym. 'wieczorem-telewizorem'. Nie wiem czemu, ale wpadł mi w oko i wypaść nie chce.
    Ale proszę. Nie pisz takich wierszy. Nie w XXI w.

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    zieloneciele
    no to czekam na opiekunów którzy będą tu poszukiwać mądrości:)

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    złymiś
    na górze róże, na dole fiołki, a my się kochamy jak dwa aniołki. Dokładnie tak mi to brzmi.

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    zieloneciele
    przecież to jest o miłości złymisiu. doceń trud.

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marek Dunat
    a mi to z miłosci najbardziej zawsze pęcznieje jezyk - do panierowanej papryki . ech ,, poetko, poetko,,.

    · Zgłoś · 16 lat
  • Kuba Nowakowski
    a ja, jeśly szanowne państwo pozwoly... dam czerwonego słupa, bo mi się ten gubas wtaczający na niebo podoba. Wiersz nie jest błyskotliwy, ale też nie tak banalny, jak to przedstawił złymiś. Misiu, bezwzględniku, taki "fatalny" sztylet prosto w serce (spęczniałe jak ten grubas księżyc) ! ?

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    złymiś
    Domnul, bo mi to się tak właśnie skojarzyło, takie pamiętnikowe bzdety. A ten ''grubas'' jak z bajki o sąsiadach czy wściekłych gaciach.

    · Zgłoś · 16 lat
  • Katey10
    mnie się podoba. i to chochodzi. dziwne..bo czasem najbardziej banalne teksty mają w sobie największą głębię, czy nie?

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    złymiś
    nie w tym przypadku niestety

    · Zgłoś · 16 lat
Wszystkie komentarze