***

szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko

  

* * *    

 

pieprzyć to wszystko

pieprzyć cały świat

spierdalaj krzyknąć

tak z głębin duszy

rzucić się z pazurami

wygryźć komuś uszy

 

i na dnie otchłani lec

i pozwolić

aby na wieko trumny

pies sikając się gramolił

 

wygryźć komuś uszy

szarpać na kawałki

części jego duszy

 

pieprzyć to wszystko

pieprzyć cały świat

spierdalaj krzyknąć

z głębi duszy

ot tak

z pazurami się rzucić

cholerycznie piekielnie

zaśmiać się nienormalnie

i zupełnie bezczelnie

 

wygryźć komuś uszy

szarpać na kawałki

części jego duszy

 

i na dnie otchłani lec

i pozwolić

aby na wieko trumny

 pies sikając

 się gramolił

szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
Wiersz · 5 lipca 2008
anonim
  • Grzesiek z nick-ąd
    oj joj joj... pies sikając sie gramolił..

    · Zgłoś · 16 lat
  • Latte
    :) ojej...

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    zieloneciele
    Edytka, cóż Tobie? skąd ta pasja?
    :)

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marcin Sierszyński
    Hmmm... wiersz ma w sobie duże pokłady energiji. : )
    Myślę że można nim zgorszyć wywrotowiczów, dając na pierwszą stronę. : )

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marek Dunat
    myśle ,że można jak najbardziej zgorszyć. Edyta ? co sie z Toba do diabła porobiło ? szanty nam wstawiasz w miejsce poezji ? przecież by to zrozumieć , trzeba posłuchać jak śpiewsz ten tekst . jako oderwany od wokalu jest KIEPSKIII !!!!
    nagraj go i wstaw jako podcast - to Ci poradzę.

    · Zgłoś · 16 lat
  • ew
    ja bez słuchania śpiewnego puszczę , stając murem za Panem A.
    Jest energia, a to naprawdę krok milowy od tataraku :) tak nam pisz szanto

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    bosz... Ewa?!

    · Zgłoś · 16 lat
  • szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
    HAhaha- Miło mi, miło, Anathemo mnie najbardziej miło,ze pamiętasz mój występ i nie powiem marzy mi sięp odcast do całości:D, tyle,ze..nie mam jak nagrać:((
    Cóż, jedno z rzadkich obliczy szanty: kochani- nie liczcie na zbyt wiele takich - wtedy nieźle się wkurwiłam

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    złymiś
    A ja stanę za Grześkiem. Przecież to nie wiersz!

    pieprzyć to wszystko
    pieprzyć cały świat
    spierdalaj krzyknąć
    tak z głębin duszy

    toż to brzmi jak kiepska rymowanka dorastających nastolatków :(
    Nie mam pojęcia dlaczego to poszło na pierwszą :((((

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    no właśnie misiu no właśnie.. wcxzoraj pijany małola

    · Zgłoś · 16 lat
Wszystkie komentarze