***

Anhielos

Dorosłość

zabrała mi słowa

doskonałość myśli

 

Jak teraz wyrazić

uczucia

skłębione w istocie białej

gdy pióro szoruje papier

bez grama czułości

 

Dorosłość okradła z poezji

Dorosłość zabrała serce

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Anhielos
Anhielos
Wiersz · 6 lipca 2008
anonim
  • Marek Dunat
    wszystko spieprzyłaś banałem dwu ostatnich wersów . nie cierpie słowa banał !!

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    hayde
    "Dorosłość okradła z poezji" - czyżby? trzeba dorosnąć do poezji moim zdaniem ;)

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Kuba Nowakowski
    forma nie bardzo porywająca, ale myśl taka do myślenia

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    Sirocco
    nie jest złe. ale brakuje.

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    zieloneciele
    i co?
    przeczytalam i zapomniałam.

    · Zgłoś · 16 lat temu