Literatura

post it(ylko) (wiersz)

smokooka

 

wychodzę do pracy Agnieszko
a wieczorem
rozłożę twoje nogi
na kuchennym blacie i cię zjem
bez pukania

 

taką karteczkę zastałam

zamiast szynki w kanapce z sałatą
gdy ją rozłożyłam
na kuchennym blacie i jadłam


i tylko nie pamiętam tego charakteru pisma
i tylko wciąż najlepsza jestem w kuchni

 

 


wyśmienity 10 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marek Dunat
Marek Dunat 10 lipca 2008, 00:17
:) a zaśpiewać to powinien Maleńczuk. bomba . a Frannie niech pisze co chce :)
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 10 lipca 2008, 00:22
świetny!
ależ tu sie można doszukać Agnieszko!
bajkonur
bajkonur 10 lipca 2008, 02:18
multinterpetacyjny : )
Jaqint
Jaqint 10 lipca 2008, 06:01
Ja w takim razie będę gwiżdżącym czajnikiem.
zieloneciele
zieloneciele 10 lipca 2008, 08:45
super!
Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski 10 lipca 2008, 09:52
mniam
smokooka
smokooka 10 lipca 2008, 13:00
No skoro tak :)
Dziękuję :)
Latte
Latte 11 lipca 2008, 15:42
:) pychota
nitjer
nitjer 11 lipca 2008, 17:50
Świetny pomysł z karteczką w kanapce zamiast szynki. Treść szalenie apetyczna ;)
przysłano: 10 lipca 2008 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca