piekło, aż parzyłasza! tancerka jak metronomnie, bo skłonna emocjoma nią wstrząsa konwulsjaczyście całkiem poszaleli?
zmieniam jedną literę,jeden przecinek, jeden apostrof i jedną spację:
piekło aż parzyło
sza! tancerka jak metronom
niebo skłonne emocjom
a nią wstrząsa konwulsja
czyściec`ałkiem poszaleli
Czy zmieniłem sens ;-) ?
nie tak powiem a
napiszę że puszczę
czyściec na pierwszą
stronę nieba
coby się nie poniewierał
:)