ulec to proste i żyć w zachwycie kilku minut
podarowanych dla dążeń bez wspólnego piętna dopiero co
zabawa była owszem kto się bawił lepiej
ten się śmieje
zamieszana w gierki
ten hazard nie jest dla mnie
na palcach zamykam drzwi
bez zbędnego szelestu na ustach mea culpa
tego na pewno nie powiem
tego na pewno nie powiem"
:)
puenta świetna:)