ero tyk

Kuba Nowakowski

gdy sił nie staje

porzuć viagr koszyki

przyjmij mą radę -

pisuj erotyki

 

jak ten:

 

naga

dumnie stoisz przede mną

jak łyżka

w przedwojennej śmietanie

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 2 głosy
Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski
Wiersz · 13 lipca 2008
anonim