kocica
to ma być wiersz prowokacja o cyklopie
miniaturowy i mdły tak dla kontrastu
wobec bezmyślnej prężności która
zachłannością swoją i potęgą
pobudza lecz i onieśmiela
pchnięciami piorunuje
aż odwagi słów nie
ale wyobrażenia
mam
nie binokle, nie monokl nic tu tylko mrau
a mi sie jeszcze nasuneło po monoklu - ,, ani żadne gumki ,,. a tam - takie luźne skojarzenie. :D ,, ale wyobrażenia mam,, .
fajnie. podoba się. z mocą. składnie.
świetny:):):)