och jak ja się stęskniłem
wyrazy ukochane
litery najdroższe i środki, zabiegi
jak się nie mogłem bez tego by w końcu
móc się wypluć wyrzucić wyrzygać
może to miało związek ze związkiem
a może po prostu
ujrzałem świat jako mydlaną bańkę
ujrzałem że wszystko jest takie właśnie
rozpryśnie się prędzej czy później
zniknie zapomni nie będzie wiedziało
ty ja my mijamy
ty je my miniemy
jak sie - jak się
po prsotu - po prostu
mydlana - mydlaną
ujrzałem ze - ujrzałem że
rozprysnie - rozpryśnie
bedzie - będzie
popraw te literówki a powiem Ci co myślę ; p
"zabiegi
jak się nie mogłem bez tego by w końcu
móc sie wypluć wyrzucić wyrzygać
może to miało związek ze związkiem?" - ja to odbieram jakoś po chińsku.
natomiast druga strofa i zakończenie jest super. dwuwers fajnie pomyślany, naprawdę.
pytajnik wywal, a klęknę przed tym wierszem, pochłonął mnie na amen
może to miało związek ze związkiem?"
to mnie powaliło:)
świetny :)
Bosko ;)