Literatura

Ono zło (wiersz)

AshleyRE4

Potężne skrzydła, wielkie pazury. Pod jego postacią On, zmienia twarze, za rogiem Ty chronisz siebie a co będzie jeżeli znajdzie Cię i rozszarpie Cię twoja podświadomość złem się stanie a On wzbogaci się o Twoją siłę- to właśnie zło, zło wyssie z Ciebie dobro zostawi pustkę.Myślałeś że zostawi Cię bo słaby jesteś w duchu, nagły strach i poczucie winy. Co zrobiłeś, co doprowadziło Cię do tego stanu. Czy to pokusa. Miłość niewinna równoważna złu. Bo zło nie jest słowem lecz tym co tkwi w Tobie, twej pustce.

 


fatalny 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 14 lipca 2008 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca