piersi jak cukiernice
obnosisz po kurorcie
przeto owe donice
znane są w całym porcie
a ja albatros przelotny
w tym uciech morskich atolu
dojrzawszy twój czar pierwotny
zgarnąłem cię z knajpy holu
mój język jak ten ślimak
co kryje się w skorupie
krzyknąwszy dziarsko: naprzód!
zagościł w twojej... pieśni
super - bez litości :D
sie mi podoba:) i popieram Domnulu z całego serca... mnie gonili z takimi ale im jeszcze pokażę język w ... pieśni:D:D
w dobie walki z konwenansami
ja jestem punk
wolę laski z małymi cyckami,, :D
że sie cytatem posłużę. cholera ! jakoś nijak nie mogę sobie wyobrazic śpiewającej dupy . :/