Promocja, uczuciowa promocja
rozdam je wszystkie
chcesz?
Nawet te, po których
uśmiecham się
krzywiąc twarz do słońca.
Może chociaż jedno,
przez które
już nie gram na gitarze
nie oddycham truskawkowym aromatem
a tylko
trzeszczę ciałem.
Ocalisz je?