na ramię broń

[a]cza

 

mały anty-narcyz z zamiłowania

plujący na system gospodarczy kamikaze

w kalejdoskopie którym wystarczy potrząsnąć

a zwróci zyski wczorajszej libacji

 

Oceń ten tekst
[a]cza
[a]cza
Wiersz · 15 lipca 2008
anonim
  • [a]cza
    nigdy nie będzie pasowało wszystkim.a ja jestem zadowolona nawet bez mistrzostwa świata(albo światła, jak kto woli:)

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Marek Dunat
    no mistrzostwo światła to nie jest . myśl jednak przekonuje , a nad stylem przeciez dyskutować mozna bez końca.

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Marcin Sierszyński
    Ha! System gospodarczy celnie! I teraz nabiera to sensu! Wyłoniłaś z wiersza co najlepsze. : )

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • [a]cza
    jak mam sie bronić?!kulkami z ciasta mam w was strzelać?
    i jak jest?gorzej?ja sie nie znam.to wy się znacie...ch i owo się czuję, że ktoś mnie w ogóle określa.
    może rzeczywiście wers z flegmą był chyba przeładowany jak estel mówi, ale tytuł mógł zostać.

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    złymiś
    słuchaj, broń się, a nie zmieniaj tekst na każde zawołanie!

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • [a]cza
    to spróbuje mu tą flegmę oderwać...i tytuł zmienię.a słabiutko i tak pewnie będzie:)bo zawsze jak myślę, że jest lepiej niż ostatnio, to wszystko jest słabiutko.( aż ręce opadają)

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Marcin Sierszyński
    Myślę, że na pierwszą stronę to to za mało. Razi to o flegmie, a tytuł nie klei się z treścią. Że niby batalia pijanych narcyzów? Słabiutko.

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • estel
    Dwa końcowe wersy zdecydowanie lepsze od dwóch początkowych (szczególnie od flegmy czarnego humoru), ale jako miś rzekł - niczego sobie.

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • [a]cza
    dzięki:)

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    złymiś
    no teraz miniaturka niczego sobie. Tylko popraw czcionkę w ostatnim wersie.

    · Zgłoś · 16 lat temu
Wszystkie komentarze