Bunt (przeciwko rzeczywistości)

mała

Wmawiają mi,
że jestem wolna.
Mówią mi,
że kocham żyć.
Stresują mnie,
swoim gadaniem.
Powodują,
że nie chcę tu być.
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 22 głosy
mała
mała
Wiersz · 18 listopada 2000
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    Milka
    dobry..ma sens..kto go zrozumie ten powie ze ma sens..

    · Zgłoś · 17 lat temu
  • Anonimowy Użytkownik
    jolka
    gówniany nijaki bezsensowny lubię pesymistyczne wiersze nie mówię że nie no ale to co napisałaś to jakiś p. i . e . p. r. z. o . n. y. banał

    · Zgłoś · 18 lat temu
  • Anonimowy Użytkownik
    hipisk...
    podoba mi się. Lubię pesymistyczne wiersze.

    · Zgłoś · 20 lat temu
  • Natalia
    troszkę banalny... ale jednak na sens

    · Zgłoś · 22 lata temu