Wmawiają mi,
że jestem wolna.
Mówią mi,
że kocham żyć.
Stresują mnie,
swoim gadaniem.
Powodują,
że nie chcę tu być.
mała
Wiersz
·
18 listopada 2000
-
Nataliatroszkę banalny... ale jednak na sens
-
hipisk...podoba mi się. Lubię pesymistyczne wiersze.
-
jolkagówniany nijaki bezsensowny lubię pesymistyczne wiersze nie mówię że nie no ale to co napisałaś to jakiś p. i . e . p. r. z. o . n. y. banał
-
Milkadobry..ma sens..kto go zrozumie ten powie ze ma sens..