Literatura

(nie)dorośli? (wiersz)

Baśka

Hayde

  

zapomnieli

na siłę próbują udeptać młody dywan

wnoszą własne śmieci

 

obce doznania plączą i przechylają włókna

w niewłaściwym kierunku

 

przedwczesne odkurzanie

może zniszczyć


dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 16 lipca 2008, 01:42
któż to z buciorami w młodosc wdeptuje?
ew
ew 16 lipca 2008, 08:05
Basiu .. plątają się , nie lepiej brzmi plączą się ?
Baśka
Baśka 16 lipca 2008, 09:09
oczywiście, że plączą lepiej. dziękuję poprawiłam
Marcin Sierszyński
Marcin Sierszyński 16 lipca 2008, 09:41
No niezłe metafory i sensu się to trzyma. Wartościowo.
hayde
hayde 16 lipca 2008, 10:01
pora zainwestować w nowy dywan :)
Sirocco
Sirocco 16 lipca 2008, 22:41
do poczytania.
przysłano: 16 lipca 2008 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca