(nie)dorośli?

Baśka

  

zapomnieli

na siłę próbują udeptać młody dywan

wnoszą własne śmieci

 

obce doznania plączą i przechylają włókna

w niewłaściwym kierunku

 

przedwczesne odkurzanie

może zniszczyć

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Baśka
Baśka
Wiersz · 16 lipca 2008
anonim
  • anonim
    Sirocco
    do poczytania.

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    hayde
    pora zainwestować w nowy dywan :)

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Marcin Sierszyński
    No niezłe metafory i sensu się to trzyma. Wartościowo.

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Baśka
    oczywiście, że plączą lepiej. dziękuję poprawiłam

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • ew
    Basiu .. plątają się , nie lepiej brzmi plączą się ?

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Grzesiek z nick-ąd
    któż to z buciorami w młodosc wdeptuje?

    · Zgłoś · 16 lat temu