na zawsze odgadnę każdą sylabę światła
na nigdy zamilknę trzaśnięciem brwi
pokocham smagnięcia słowa gesty
bylebyś upokarzał właśnie ty
na zawsze odgadnę każdą sylabę światła
na nigdy zamilknę trzaśnięciem brwi
pokocham smagnięcia słowa gesty
bylebyś upokarzał właśnie ty
jak można trzasnąć brwiami?
"na zawsze odgadnę każdą sylabę światła"
światło ma sylaby?
przepraszam ale dla mnie to na sile wymyślane metafory- po co? w takiej miniaturce naprawdę ich nie potrzeba - to tylko udziwnia
pozdrawiam
przepraszam - źle przepisałam cytat
:)
Teraz już nie wiem co myśleć. Wrócę później.