pora

Latte

 

zagraj subtelnie na palcach stóp

piano zauroczenia

zwyczajnie bądź bez codziennych pacierzy

pochylmy się  ku ustom

będę kobietą bez nie

będziesz mężczyzną bez tak

 

wymkniesz się świtem

blaskiem otworzę okno

będę kobietą czekać

na bukiet pszeniczny

będziesz wracać mężczyzną

 

do nocy

Latte
Latte
Wiersz · 16 lipca 2008
anonim
  • Kuba Nowakowski
    dałem już słupa, ale literówka Latteńko jest tzn. brak ogonka w "otworze"

    · Zgłoś · 16 lat
  • Kuba Nowakowski
    bardzo mie się to podoba, przez ten zdrowy damsko - męski układ.. hehe... i przez intymność

    · Zgłoś · 16 lat
  • Latte
    dziękuję nie widziałam tej literówki;) cieszę się, że Ci się podoba ;)

    · Zgłoś · 16 lat
  • joan
    wiersz kobiecy - jak to u Ciebie:)

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    ty wiesz.. ja wiem.. oni nie muszą:P:)

    · Zgłoś · 16 lat
  • Latte
    :P :)

    · Zgłoś · 16 lat
  • ew
    Wiele fajnych wersów tym razem widzę, takich do zapamiętania. Świt żniw brzmi śmiesznie , ale reszta jest super.

    · Zgłoś · 16 lat
  • Latte
    To ja coś zrobię z tym świtem;P musiałam Ci coś zostawić... przecież lubię ...;)

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Jaqint
    Umknęłaś mi. Wybacz.

    · Zgłoś · 16 lat
  • Latte
    :) hmm pomyślę co z tym wybaczaniem ;)))))

    · Zgłoś · 16 lat
Wszystkie komentarze