,,Przyjaciel "
Jak Łatwo Zaufac
Kogoś awansowac przyjacielem
Aby potem jak wyjdziesz
On mógł Cię nazwac skurwielem
Wyciśnie z Ciebie co trzeba
To co on chciał wiedziec
Zostawi Cie i Pójdzie po inny kawałek chleba.
Ludzie tacy nie istnieją
Chyba że na zdjęciach
Aż mu z gęby kłamstwa wieją
Słowo Przyjaciel jest zgubne
Kłamliwy frajer już zawsze takim będzie
Nic go nie zmieni ...
Otworzyc sie raz
Wyrzucic z siebie wszystko
A potem Dowiadujesz sie
że to jednak nie to co całkiem było na początku
że sie zmieniło i że nie ma wiary w co będzie dalej ...
Przyjaźń heh ...
To nic mi nie mówi
To dla mnie tyle znaczy ile ktoś Cię na czas znów zgubi