Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Kuba Nowakowski
uwaga, wysokie napięcie
uwaga, wysokie napięcie
Kuba Nowakowski
kiedy wkręcałem
żarówkę pod kloszem
twojej sukni
poraziło mnie
dwieście dwadzieścia
achów i ochów
Lubię
Kuba Nowakowski
Wiersz · 18 lipca 2008
złymiś
Odnoszę wrażenie, że jesteś zboczony :D
Dobra miniaturka, śmieszy, ale i też zastanawia.
Lubię
·
Zgłoś
·
16 lat
Kuba Nowakowski
mam nadzieję Misiek, że tej żarówki nie odczytałeś dosłownie :))
Lubię
·
Zgłoś
·
16 lat
złymiś
a to już moja sprawa jak odczytałem :)
Lubię
·
Zgłoś
·
16 lat
Marcin Sierszyński
: )
Lubię
·
Zgłoś
·
16 lat
smokooka
a dla mnie bomba atomowa :)
Lubię
·
Zgłoś
·
16 lat
Grzesiek z nick-ąd
hehehe
a w puencie wyskoczył bezpiecznik
Lubię
·
Zgłoś
·
16 lat
Jaqint
Coraz częściej trafiasz w moje gusta. :)
Lubię
·
Zgłoś
·
16 lat
marcuslete
"nie dotykać"
Lubię
·
Zgłoś
·
16 lat
Latte
:))
Lubię
·
Zgłoś
·
16 lat
Jolene
poraziło...
Lubię
·
Zgłoś
·
16 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
Dobra miniaturka, śmieszy, ale i też zastanawia.
a w puencie wyskoczył bezpiecznik