nocne wędrówki

Grzesiek z nick-ąd

wszystko co wiem o tobie

mieści się w jednej dłoni

z wiarą w boga-człowieka

próbuję szczęście gonić

 

ubieram cię w naiwność

siebie w niedokończenie

abyśmy galopując

spotkali nasze drżenie

 

kiedy niepewne palce

chwytają każdą chwilę

niewiele wiem o tobie

właściwie  to aż tyle

 

Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 19 lipca 2008
anonim
  • anonim
    Jolene
    nocne...

    · Zgłoś · 16 lat
  • smokooka
    mocne...

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    hayde
    w dziesiątkę :)

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    złymiś
    Grzesiek, właściwie niemal każdy Twój wiersz zasługuje na wyróżnienie. Skąd bierzesz te frazy? Mówiłem to już nieraz, powiem kolejny - masz łeb.

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marcin Sierszyński
    A czy wypada mi powiedzieć, że jest inaczej? Jaki koń, każdy widzi. : )

    · Zgłoś · 16 lat
  • Nie ma mnie
    Tekst - "bajdurzenie o Szopenie", banalne, że aż strach się bać!

    Pozdrawiam.

    · Zgłoś · 16 lat
  • Grzesiek z nick-ąd
    no tak tak proszę pani :) pani to wie:) co napisać:D:D:D:DD:

    · Zgłoś · 16 lat