to miejsce na świecie jest prawdopodobnie zarezerwowane
dla ludzi dobrej woli z twarzą ciałem i prawem
do znajdowania bursztynów
na wysypiskach śmieci i zużytych dorosłych
szukajmy dalej chociaż nam jest trudniej
straciliśmy cały proch na murzynów
starszych panów i nieskalane niebo
zostawmy tym bez wyobraźni według rozkazu
tylko raz mieliśmy szansę uciec z raju
każdy kolejny wers jest kontynuacją poprzedniego..
świetny:)
Mnie się podoba bardzo,
Co do zakończenia: chyba dobrze, że w wybitym wersie.
(po raz kolejny nawiązanie religijne)
Pozdrawiam!
MD