Pani jest jak Tramal dla
mnie czasem jak kula ognia
chociaż,
jeśli odpowiednio zagram
to pani będzie jak
ostatnia
wygrana Czerwonych Diabłów
Cieszy mnie to,
że pani
nie powiem nigdy....
A pan jest jak ptak
rozkłada pan przed
panią i po tak pięknie,
aż chce się...
Teraz!
No, jednego mniej
Trochę mi zgrzytają te powtarzane panie...
co nie ? Więc umieściłem je tak żeby wskazywały. zresztą tekst ma sie obronić sam od strony treści bardziej niż formy , jest w końcu wierszem a nie urzędniczym podaniem
to pani będzie jak
ostatnia
wygrana Czerwonych Diabłów
- możesz nawet postawić przecinek po "jak" , mnie nie musi się jawić "pani " jako ta "ostatnia" , ale wtedy przecinek sprawi, że wiersz będzie mi się mniej podobał. Wiesz o czym mówię?
Natomiast powtarzane panie jak najbardziej na miejscu.
taktyka powalająca:)