twoja ciemna strona

mała

po ciemnej stronie życia
nie czeka na ciebie zbawienie
nie ma szczęścia i raju
nie ma twego zbawienia

śmierć zabierze cię szybko
jednym ukłuciem w rękę
nic nie będzie boleć
bo jesteś juz przyzwyczjony

teraz tylko czekaj
na nowe zbawienie
może będzie fajnie
a może być tylko cierpienie

nie patrz się teraz w górę
nie przełykaj śliny
całe przecież życie
miałeś na te kpiny

nie ocieraj łez
nie pozwól aby ujrzały świat
przecież miałeś życie
całe 27 lat
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 11 głosów
mała
mała
Wiersz · 10 listopada 2000
anonim